© De Leidse Danssalon 2014
21 september 21:00-01:00 De Kroon
Tickets en Contact?
Je kan van te voren je tickets reserveren met 15% korting voor €12,50. Je kan ze ook aan de deur kopen voor €15. Klik op de knop om ze te reserveren. Wil je weten wanneer je weer een plek in je agenda moet vrijhouden om te komen dansen maak dan gebruik van onze email alert service. Of wil je gewoon wat weten? Grijp dan hier je kans. Stuur een mailtje naar info@deleidsedanssalon.nl en je krijgt altijd antwoord. Of gebruik onderstaand formulier.
© De Leidse Danssalon 2014
Tickets en Contact?
Wil je tickets met meer dan 15% korting kopen voor slechts €12,50 in plaats van €15 aan de deur klik dan hier Of wil weten wanneer je weer een plek in je agenda moet vrijhouden om te komen dansen maak dan gebruik van onze email alert service. Of wil je gewoon wat weten? Grijp dan hier je kans. Stuur hier een bericht en je krijgt altijd antwoord.
Tickets en Contact?
© De Leidse Danssalon 2014
Wil je weten wanneer je weer een plek in je agenda moet vrijhouden om te komen dansen maak dan gebruik van onze email alert service. Of wil je gewoon wat weten? Grijp dan hier je kans. Stuur een mailtje naar info@deleidsedanssalon.nl en je krijgt altijd antwoord. En wil je tickets reserveren met 15% korting klik dan op onderstaande knop en je ontvangt per mail de bevestiging.
Reserveer hier met 15% korting tickets